Beeld

Beeld

De televisie is in de 20e eeuw uitgegroeid tot een groot massamedium dat miljarden mensen bereikt. Aanvankelijk waren de beelden die werden verzonden enkel in zwart-wit, maar later werd er ook in kleur uitgezonden. Hiervoor was een nieuw soort televisie nodig: de kleurentelevisie. Na de analoge televisie kwam de digitale televisie. De laatste innovatie is de 3D-televisie, die een driedimensionaal beeld geeft.

Loewe bild c.32
Verkrijgbaar op bestelling
€ 1.699,00
Loewe Klang bar5 mr & sub5
Verkrijgbaar op bestelling
De smart 5.1.2 Dolby Atmos of DTS-X Multiroom soundbar, Loewe klang bar5 mr, in een set met de subwoofer Loewe klang sub5, zorgt voor een home cinema-ervaring op het allerhoogste niveau.
€ 1.849,00
In promotie
Loewe bild c.43
Laatst stuks

De Loewe Smart TV bild c biedt volledige flexibiliteit dankzij het compacte formaat. Hij past perfect in elke woonomgeving en scoort vooral goed in kamers zoals slaapkamers of keukens, die ideaal zijn voor een tv met een kleine diagonaal. Of het nu gaat om een schijnbaar zwevende wandmontage, elegant op een dressoir of verfijnd met één van onze karakteristieke floor stands vrijstaand in de ruimte. Zachte lijnen en subtiele details ronden de Smart TV af.
€ 1.529,00