Lijst met producten op merk Bose

Bose Corporation is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in audio-apparatuur met het hoofdkantoor gevestigd in Framingham, Massachusetts. Bose werd in 1964 opgericht door Amar Bose. In 2014 werkten er 10.500 medewerkers. Bose is bekend van audio-apparatuur en luidsprekers voor de consumentenmarkt.

Bose Bass Module 700
Verkrijgbaar op bestelling
Tevreden over je nieuwe Bose-soundbar maar je wilt een extra kick? Combineer hem met de Bose Bass Module 700, zodat het basgeluid echt voelbaar wordt. Deze is specifiek ontworpen voor de Bose Smart Soundbar 700 en is de beste draadloze basmodule die we ooit ontwierpen voor onze homecinemasystemen. Betere prestaties krijg je niet van een subwoofer van dit formaat. Je sluit hem draadloos aan op je soundbar om dramatische filmeffecten, stampende afspeellijsten en alles daartussen nog meer bas en impact te geven.
€ 899,95
Bose Portable Smart Speaker
Verkrijgbaar op bestelling
De Portable Smart Speaker is een draadloze homespeaker, een draagbare Bluetooth-speaker en een speaker met spraakbediening in één. Binnenshuis verplaats je hem gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte en ook buitenshuis neem je hem overal mee naartoe. Overal waar wifi is, kun je hem bedienen met je stem en muziek rechtstreeks streamen vanuit de cloud. Is er geen wifi, dan bedien je hem net als andere draagbare speakers en speel je alles via Bluetooth af met je mobiele telefoon of tablet. En waar je ook bent en wat je ook luistert, je geniet altijd van verbluffend Bose-geluid over 360°. Dit is de homespeaker die je altijd wilt meenemen.
€ 419,95
Bose QuietComfort® 45 headphones
Verkrijgbaar op bestelling
De originele noise cancelling-hoofdtelefoon is terug, nu met de beste combinatie van noise cancellling-prestaties (plus de nieuwe Aware-modus), verbluffend lichte materialen voor eersteklas comfort en onze akoestische technologie voor vol en helder geluid. QuietComfort® 45 headphones. Het icoon is terug.
€ 423,44
Bose Smart Soundbar 900
Verkrijgbaar op bestelling
De meest meeslepende Bose-soundbar. Voor al je content.
Voor een echte bioscoopervaring moet een soundbar wel iets meer doen dan het geluid in verschillende richtingen sturen. De Bose Smart Soundbar 900 met Dolby Atmos® doet veel meer en voegt een extra dosis realiteit toe zoals geen andere soundbar dat kan. Exclusieve Bose-technologieën verbeteren alle content door instrumenten, dialogen en effecten te scheiden en in verschillende delen van de ruimte te laten horen – helemaal links, helemaal rechts, hoog – zodat je wordt ondergedompeld als nooit tevoren.
€ 999,95
Bose Surround Speakers
Verkrijgbaar op bestelling
Wil je de explosies rondom je horen en het gevoel hebben dat je midden in de actie zit? Dan zijn de Bose Surround speakers de ideale aanvulling voor jouw home-cinema systeem. De kleine speakers ccombineren een onopvallend design met een opvallend intens geluid. Je kan deze speakers draadloos koppelen met een Bose Soundbar 500, Bose Smart Soundbar 700 of Bose Smart Soundbar 300 
€ 399,95
Bose Surround Speakers 700
Verkrijgbaar op bestelling
Met deze surroundspeakers waan je jezelf midden in jouw favoriete series en films. Laat je niet misleiden door de kleine elegante speakers want zij geven een krachtig 360 graden geluid. Je voegt ze eenvoudig toe aan je Bose soundbar om een thuisbioscoop te creëren.
€ 599,95
SoundLink Flex Bluetooth® speaker
Verkrijgbaar op bestelling
De SoundLink Flex Bluetooth speaker is de perfecte muzikale kameraad, met een robuust ontwerp dat bestand is tegen water, stof en de nodige schokken onderweg. Of je nu in de bergen wandelt of een etentje met vrienden hebt, de krachtige SoundLink Flex zal je verbazen met levensechte prestaties en volle, rijke tonen die elk moment bijzonder maken.
€ 169,95