Loewe klang s1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ad2.jpg

Loewe klang s1

Loewe klang s. De lijn voor muzikaal genot op het hoogste niveau. De Loewe klang s1 en klang s3 staan voor puur muziekgenot en hoge flexibiliteit. Zoals kenmerkend voor Loewe, combineren alle audioproducten eersteklas geluid en een uniek, onderscheidend design met een hoogwaardige combinatie van materialen en up-to-date technologieën.

€ 499,00 BTW inclusief € 412,40 (exBTW)
BTW inclusief
new_releases Verkrijgbaar op bestelling

ad3.jpg

local_shipping GRATIS leveren vanaf € 250 (via B-Post). Leveringsvoorwaarden

ad.jpg

Omschrijving

De twee slimme streaming-systemen Loewe klang s1 en klang s3 bieden internetradio, podcast, FM tuner en DAB / DAB + tuners voor veelzijdig luisterplezier en inspireren met kristalhelder geluid en een degelijke muziekvermogen. Tot 25.000 stations plus ca. 10.000 podcasts kunnen individueel worden geprogrammeerd en bieden een onuitputtelijke selectie van de meest uiteenlopende radioprogramma’s. Ook diensten als Spotify Connect, Deezer of Amazon Music zijn geïntegreerd en tenslotte zit streaming in het DNA van de Loewe klang-familie. 

De behuizing van geborsteld aluminium is voorzien van geprofileerde knoppen en een verlichte draaiknop. De klang s1 omvat een briljant display en heeft een 40 watt versterker. Kortom: een perfecte symbiose van aantrekkelijke optiek en gebruikscomfort. Draadloos streamen via bluetooth is ook mogelijk, zodat u uw favoriete playlist op uw mobiele telefoon of tablet kunt afspelen. Het afspelen van mp3-muziek via USB is ook voorzien.

 Met deze bijna grenzeloze verscheidenheid aan programma’s, muziektracks, audioboeken en podcasts die beschikbaar zijn, beschikt u over vele mogelijkheden. U kan eenvoudig navigeren via de Loewe-app, afstandsbediening of direct op het apparaat. Het grotere model Loewe klang s3 wordt geleverd met een extra cd-sleuf voor nog meer muziekplezier. Het prachtige apparaat straalt puur understatement uit, maar presteert indrukwekkend met zijn display en 60 watt versterker.

Kenmerken
chat Opmerkingen (0)